Fantastisk penthouse lejlighed i La Capellania – Benalmadena

€210.000

Beskrivelse

Fantastisk penthouselejlighed i Don José i La Capellanía, som er et idyllisk byggeri i Andalusisk stil. Der findes flotte haver i fællesområderne, som vedligeholdes af områdets gartner og en skøn infinity pool med flot havudsigt.
Det er et roligt område, hvor der ikke er nogen støj, men i kort afstand til strand, restauranter og indkøb.

Lejligheden har en havudsigt der er helt spektakulær. Fra den store forterrasse, har man en flot panoramisk havudsigt.

Lejligheden har originalt 2 soveværelser, men det ene soveværelse er åbnet ind til stuen, så man har mere plads her. Det kan nemt lukkes igen, så man har to soveværelser. På bagterrassen er der lavet et opbevaringsrum, hvor der er vaskemaskine, køleskab og vask. Dette opbevaringsrum kan laves til et badeværelse, som kan forbindes til soveværelset.

Når man kommer ind i lejligheden, har man soveværelset på højre side og derefter kommer man til køkkenet, hvor man drejer til venstre og her har man køkken og L-formet stue sammen. Badeværelset er til venstre for køkkenet. Fra stuen er der udgang til den store forterrasse med havudsigt. Der er også havudsigt fra stue og køkken.

Lejligheden i rigtig god stand og klar til at flytte ind i. Der medfølger møbler.

Der findes parkeringsplads både foran og bagved lejligheden. Hvis man parkerer foran, skal man gå op ad trapperne til lejligheden og hvis man parkerer bagved, kan man parkerer få meter fra lejligheden og skal kun gå nogle få trin ned.

Der er solpaneler til opvarmning af vand.

Vand er inkluderet i fællesudgifterne.

Supermarked: 1,5 km.
Strand: 1 km.
Restauranter: 1 km.

Egenskaber

Del denne ejendom

Share