Om os

Hvis du søger en dansk mægler på Costa del Sol, så kan vi hjælpe dig.

Jeg hedder Kent Odgaard og stammer oprindeligt fra Klitmøller (Cold Hawaii), men flyttede til Costa del Sol i 2005. Valget faldt på Costa del Sol, da det var her jeg mødte min spanske kone i 1998 imens jeg læste spansk. Området er jo ret attraktivt at bo i, så det var ikke så svært et valg, at forlade Danmark.

Til at hjælpe mig har jeg Jesus (det lyder bedre hvis man udtaler det på spansk), som oprindeligt kommer fra baskerlandet, men har boet på Costa del Sol i mange år. Derudover har vi tilknyttet agenter og forskellige freelancere der hjælper med salg, hjemmeside, programmering osv.

Når I kontakter os, er det normalt mig (Kent) som I kommer til at snakke med og jeg står også selv for en del af fremvisningerne. Jesus er ude for at snakke med boligejere, spanske kunder, byggeselskaber osv. Han har et stort lokalt kendskab og har meget erfaring med boliger og byggeri på Costa del Sol.

I skal ikke forvente en salgstale når I snakker med os. Jeg foretrækker at kalde en skovl for en skovl, som jeg er vant til i det vestjyske, så hvis I foretrækker sælgertypen, så er der er der mange andre mæglere der kan opfylde det behov 😉

Vi har stort set altid omkring 25.000 boliger, grunde og forretningslokaler m.m. til salg, som vi enten har til salg direkte eller igennem en af vores samarbejdspartnere.

Vores kunder kan altid frit vælge hvilke advokater, rådgivere, håndværkere osv. de ønsker at bruge, men vi vil også gerne anbefale dem vi har de bedste erfaringer med.

Kontakt os gerne via email eller telefon.