Flot og velholdt lejlighed – Møbleret og indflytningsklar

€175.000 €

Beskrivelse

Flot sydvestvendt lejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser i Cascadas de Calahonda. Der hører 1 parkeringsplads og 1 opbevaringsrum med til lejligheden, som begge ligger i kælderetagen af bygningen.
Byggeriet er af meget høj kvalitet, med mange flotte detaljer og fællesområderne og swimming pools er flotte og meget velholdte.

Lejligheden består af en stor stue, køkken med adgang til et vaskerum, to soveværelser; en med in suite badeværelse og et separat værelse og badeværelse. Der er adgang til terrassen fra det store soveværelse og fra stuen. Badeværelserne har gulvvarme.

Terrassen på omkring 20 kvadratmeter har havkig, udsigt til haven og en swimming pool og der er meget stille på alle tider af døgnet. Den kan benyttes hele året rundt, da den er sydvestvendt og har sol en stor del af dagen.

Lejligheden er fuldt møbleret i smagfuld nordisk stil og ejerne har passet meget godt på den, så det er næsten som at flytte ind i en ny lejlighed.
De idylliske haver er meget flotte og velholdte. Der er en dejlig ro og det er meget afstressende at vandre rundt i dem og nyde vandfaldet og de mange træer og blomster. De to fælles swimming pools har en god størrelse og der er solsenge og toilet ved dem begge.

Automatiske døre og overvågningskameraer sikrer området.

Den er perfekt til golfspillere, da den ligger indenfor få minutters kørsel af flere golfbaner.

Ønsker man at købe som investering, er der et godt afkast da denne type lejlighed kan lejes ud for €1000 om ugen i højsæsonen og €750 i mellemsæsonen.

Lejligheden og fællesområderne skal ses, før man værdsætte kvaliteten og roen på stedet; det er et skønt sted at bo.

Den er ideel både som ferie- og helårsbolig.

Afstande:
Restauranter: 800 meter
Indkøb: 3 km
Strand: 3.5 km

Beliggenhed

Del denne ejendom

Share