2, 3 og 4-værelses luksuslejligheder i Benalmadena

€289.000

Beskrivelse

Dette byggeri er højeste kvalitet og det mest luksuriøse der bliver bygget på solkysten for øjeblikket.

Lejlighederne bygges i kvalitets-materialer og hårde hvidevarer, køkken, badeværelser osv. er alle kvalitetsmærker.

Der kommer flere store pools, poolbar, stort fitness center, spa, massør, restauranter, business center, store grønne områder, mange sportsfaciliteter som fx beachvolley-baner, tennisbaner, padelbaner, basketballbane, fitnesshold, løbe- og cykelstier m.m.

Der er en tilhørende conciergeservice, som man har adgang til via området egen app. Derigennem kan man fx bestille rengøring, nøgleudlevering, indkøb, bordbestilling til restauranter, oversættere og meget mere.

Lejlighederne bygges i åben plan, med køkken og stue i et stort område. Alle lejligheder har store terrasser og mulighed for at bestille egen privat pool til nogle af lejlighederne. Det hele bygget til at nyde solkystens skønne klima og livsstil.

Filosofien er at det skal være så miljøvenligt som muligt, så det boligerne er godt isolerede, der er vandsparehaner, hårde hvidevarer fra Bosch med lavt energiforbrug, opladere til elbiler i parkeringskælderen, over 100.000 m2 grønne områder m.m. Man kan tilvælge gulvvarme, jacuzzi på terrassen, udekøkken m.m.

Der hører parkeringsplads i parkeringskælder og opbevaringsrum med til alle boliger.

Priser:

2 soveværelser fra €289.000

3 soveværelser fra €469.000

4 soveværelser fra €609.000

Penthouse 3 værelser fra €839.000

Fra 82 m2, til 151 m2

Plus moms og omkostninger

Forventet nøgleoverdragelse sommeren 2019

 

Del denne ejendom

Share